Bedrijfsfitness

Of je nou werkgever, werknemer of vrijwilliger bent, het grootste gedeelte van je week ben je bezig met werk. Of dit nou thuis is of op kantoor, je bent en blijft bezig met werk. 
Mede doordat wij als mensen zoveel bezig zijn met werk stijgt het aantal mensen met een burn-out of stress gerelateerde klachten al jaren. 
Dus aan de ene kant wordt er meer van ons gevraagd maar aan de andere kant gunnen we ons zelf ook geen rust. Onze slaapkwaliteit vermindert of slapen minder lang, eten ongezond en bewegen te weinig.

De trend welke nu steeds meer ruimte krijgt in het bedrijfsleven is dan niet voor niks het vitaliteitsbeleid. Vitaliteit duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen.

FYTR wil het bedrijfsleven graag ondersteunen in het behalen en behouden van deze doelstelling. Het vitaler worden als mens is een stuk gemakkelijker te bereiken dan het behouden van de vitaliteit.

FYTR gaat graag in gesprek met u als werkgever om een persoonlijk plan te maken welke bij uw onderneming en vitaliteitsplan aansluit.

FYTR –  Fysiotherapie & Training

Menu
×

Hallo!

Wij snappen dat je snel fytr wilt worden en met jouw klacht terecht wilt. Wij staan voor je klaar. Chat hieronder met onze praktijk of stuur een email naar info@fytr.nl

× Maak nu een afpsraak!