Fysiotherapie

Fysiotherapie

Gecertificeerde fysiotherapeuten
Manuele therapie
Snel een afspraak
Persoonlijk aandacht
ResultaatgerichtHigh-end oefenzaalSportfysiotherapie

Fysiotherapeuten met ervaring in de topsport
Kruisbandletsels
Enkelbandletsels
Kniebandletsels
Post-operatieve begeleiding


Fysiotraining

Ben jij op zoek naar personal training onder begeleiding van een fysiotherapeut dan is fysiotraining iets voor jou!
Het verbeteren van je conditie, mobiliteit en een trainingsplan waarbij rekening wordt gehouden met jouw blessures uit het verleden.

FYTR gelooft in een persoonlijk en resultaat gerichte aanpak voor jouw klacht.

Met het gebruik van de juiste behandelmethoden streven wij ernaar om jou klacht te verhelpen en het beste uit jou te halen.

Door de combinatie met onze trainingen en coaching wordt het resultaat duurzaam om jouw lichaam toekomst bestendig te krijgen, zijn en te houden.

Onze werkwijze is volgens ons FYTR Plan. Iedere fase zal hieronder worden toegelicht.

FYTR Worden​

Diagnose
Onderzoek naar blessure
(evt. Medisch Specialist)

FYTR Zijn

Persoonlijk Trainingsplan
Behandeling
Blessurevrij
Coaching

FYTR Blijven

Performance Training
Belessurepreventie
Sportieve doelen
Coaching

Wij vergelijken een traject altijd met het boeken van een vakantiebestemming. Eerst kijk je waar je naar toe wilt, vervolgens hoe je daarnaartoe wilt en als het geboekt is kijk je wat er op de desbetreffende bestemming te doen is.

Binnen FYTR kijken wij eerst wat het vertrekpunt is namelijk het stellen van de juiste diagnose. Dit doen wij door een screening gevolgd door fysiotherapeutisch onderzoek en mocht de klacht te complex zijn dan beschikken wij over een netwerk met zeer deskundige medisch specialisten.

Wanneer de diagnose is gesteld, gaan we aan de slag met een persoonlijk plan om jou zo snel mogelijk fit te krijgen.

Wanneer je blessurevrij bent streven wij ernaar om u ook fit te houden. Dit doen wij door een aanvullend trainingsprogramma aan te bieden waardoor u meer bestand zal zijn in uw sport of dagelijks leven en zich fitter, sterker en belastbaarder zal voelen. Tijdens deze fase zullen wij het coach gedeelte ook meer op de voorgrond laten staan omdat wij ervan overtuigd zijn dat u resultaat duurzamer wordt wanneer u zelf snapt hoe u fitter kunt blijven.

De laatste fase is het meest belangrijk want zoals er altijd gezegd wordt; het is makkelijker om kampioen te worden dan het te blijven. Ook dit geldt voor blessures, u heeft namelijk altijd meer kans op een nieuwe blessure wanneer u in het verleden al een blessure heeft gehad. Met dit gegeven in ons achterhoofd begeleiden wij u graag in de performance trainingen van FYTR waarbij rekening wordt gehouden met de blessure en gewerkt kan worden aan subdoelen zoals afvallen, sterker worden, conditie verbeteren etc.

FYTR –  Fysiotherapie & Training

Menu
×

Hallo!

Wij snappen dat je snel fytr wilt worden en met jouw klacht terecht wilt. Wij staan voor je klaar. Chat hieronder met onze praktijk of stuur een email naar info@fytr.nl

× Maak nu een afpsraak!