Personal Training

Samen werken aan jouw doelen zoals:

Afvallen

Of je nou veel onderweg bent en veelal ongezond eet, je net bevallen bent van een baby, je in de loop der jaren zwaarder ben geworden of dat de weegschaal een angst is geworden, het is nooit te laat om er wat aan te doen. Wij geloven niet in een crash dieet maar maken een duurzaam plan waardoor je op jouw streef gewicht komt en weet hoe je hier kan blijven.

Conditie verbetering

Merk je tijdens het sporten dat je snel buiten adem bent of ben je na een werkdag uitgeput dan is de kans groot dat je algehele conditie verminderd is. Naast het feit dat je dagelijks leven en sporten er makkelijker door wordt draagt een betere conditie ook bij aan een gezonder hart en vaatsysteem.

Spierkracht verbetering

Spierkracht is een belangrijke factor van vitaliteit. Het beschermt je gewrichten tegen slijtage, het vermindert de kans op blessures en draagt bij aan een betere weerstand. Daarnaast is spierkracht en spiermassa een cruciale factor om te hebben wanneer je een operatie ingaat. De regel die hierbij geldt is; better in better out. Ieder doel vergt een andere aanpak, daarom baseren wij onze trainingen op jouw doel.

Stress vermindering

Heb jij een drukke en/of zware baan waarbij een hoge werkdruk heerst en deadlines niet vreemd zijn? Sporten draagt bij aan stress vermindering door een ‘uitlaatklep’. Als je een drukke baan hebt denk je vaak zelf dat je geen tijd hebt om te sporten maar wij zorgen ervoor dat we de stok achter de deur zijn en passen onze trainingen aan op jouw wekelijkse situatie.

GET FYTR NOW!

Wij werken resultaatgericht en begeleiden jou tijdens trainingen met oefenstof wat past bij jouw doel en persoonlijke voorkeur.

FYTR –  Fysiotherapie & Training

Menu
×

Hallo!

Wij snappen dat je snel fytr wilt worden en met jouw klacht terecht wilt. Wij staan voor je klaar. Chat hieronder met onze praktijk of stuur een email naar info@fytr.nl

× Maak nu een afpsraak!